Resumé

Fan vad jag suger på att blogga! Ett halvår sen! På ett halvår hinner det hända mycket. Jag vill verkligen, men orkar aldrig. Gör ett nytt försök nu. 

Sommaren som gått var helt Okej. Hände inget speciellt direkt, mer än att jag träffade André som jag nämnt här någon gång tidigare, när  vi var i Stockholm i Juli. Han var som han brukar, och det är ju bra :P men jag vet inte hur jag ska tolka honom riktigt. Jag min klant börjar babbla på när det blev för tyst, om helt ointressanta och fjantiga saker och häver ut mej så dumma grejer! Eller inte dumt egentligen, men lite pinsamt tyckte även jag. T.ex. så satte sej en fågel på stolen brevid oss när vi var och fikade (på medis hahah!), så ser jag att fågeln skiter rätt ner på marken och jag säger lite lagom högt sådär : "HAN SKET!". Usch..Menmen.. Han överlevde, och jag med. Han följde mig sedan till riksdagshuset där jag skulle gå på en guidad tur med min familj ;) och så gick vi genom gamla stan en bit :)  Får se om vi ses igen.. Har pratat om de men jag fattar inte riktigt vad han vill mej egentligen, så ja.. får se :)
Övriga sommaren så gjorde jag inte så mycket, men trots detta har jag vart pank nu de senaste veckorna! Förstår inte vart mina pengar tagit vägen! 
Men jag och Vicky var i Ljungskile i hennes mormor och morfars villavagn endel, och det var kul :) Men sen så var jag mest hemma och gjorde inte så mycket alls. Var ju inte toppenväder direkt med regn regn regn. Köpte ett årskort på badhuset som jaginte utnyttjade så mycket som jag hade tänkt, p.g.a de dåliga vädret. Men nu när dom öppnat inomhus har jag kommit igång lite bättre. Får la se hur länge de håller i sig nu i och för sig men :P
Och, jag höll på att glömma! Jag, Vicky och Patte ska åka till Grekland nästa år! Inget bokat eller så än men nu är vi på G! Längtar så! Har lagt undan pengar från jobbet i somras.. Jobbet förresten har jag ju inte nämnt heller..jösses!
Jobbade tre veckor på Inforum här borta vid returen. Litet litet företag som gör olika sorters informations-blad/sidor/broschyrer.  Inte världens roligaste, men det gav pengar i alla fall. Lite intressanta människor, men ingen trevlig i min ålder tyvärr. Underbar arbetsledare däremot, helskön! :)

Men nu har skolan dratt igång igen i alla fall, och jag har börjat om från början ;) Nästan. Går numera i klass ES1b, och i ES2a. det får man ju inte glömma! Har insett nu efter en vecka att det kan aldrig bli lika bra som i bild/teaterklassen i denna nya.. Men det får gå liksom :) Har ju bara Historia, KuHi och musikämnena med dom och så har jag ju ändå kvar min kära gamla klass lite eftersom jag läser Engelska och Matte B med dom :) Men det var rätt skönt att känna faktiskt när jag kom in i min gamla klass första gången och skulle ha Engelska med dom denna terminen, jag kände mej verkligen  "Hemma". Allt var så naturligt och självklart, och jag kände verkligen hur jävla mycket jag tycker om dom här människorna! Underbart. Men jag känner samtidigt att jag kommit rätt vad det gäller musiken. Så rätt :)  
Jonna bor ju numera på Tjörn och läser nåt program med turism där. Har tänkt att jag ska ringa henne nu i flera dagar och höra hur hon har det där borta, men jag kommer mej aldrig för! Måste nu! :) saknar henne!

Detta var en lite resumé av vad som hänt under sommaren i alla fall och det får nog räcka för idag. Jag åter kommer ;) Hade fint!
Haj!