96, falla hårt, landa mjukt

Måndag idag.
   I morse hade vi Engelska nationella writing och jag har ingen aning om hur det gick! Efteråt när jag pratade med andra om det hade de fått med saker som jag inte ens haft en tanke på.. Men jag hoppas att det jag skrev såg bra ut i alla fall.. usch, blir så nervös! :P
   Efter engelskan vare matte-lektion.. Jippi vilken morgon! Men eftermiddagen vare bara sång, så de gjorde inget ;)

I helgen har jag varit med Vicky mestadels, förutom fredagkvällen som jag spenderade i velanda med Patte och Rasmus. På lördag-morgonen var jag hemma, låg i sängen fram till halv tre och uuusch vad dåligt salvete jag hade sen! :P När jag väl kom ur den så åkte jag med mamma och övningskörde till Maxi där vi handlade. Precis när jag skulleå ka därifrån så ringde Vicky och frågade om jag ville komma till henne på kvällen. Så jag åkte hem, beställde taxi och åkte iväg till Vänersborg.. med en så jäkla trevlig, och snygg får jag väl erkänna, taxichaufför! Han måste jag åka med igen! haha..
    På söndagförmiddagen vid halv tolv när Vicky vaknade var det första hon sa (nästan); men Anna, kan vi inte åka till Göteborg idag? Så det gjorde vi! Jag beställde taxi till kvart över tolv, var hemma tjugo i ett, körde till tågstationen där tåget gick fem i ett! Så det var lite stressigt där ett tag, men jag hann :P Hehe.. Väl i Göteborg bestämde vi oss för att åka till Liseberg, dan efter det öppnat.  Men det var nog bra, för det var väldigt folktomt och gött:)

Bara en dag kvar i skolan, sedan 5 dagar ledigt! Göött! Fast jag har ingen aning om vad jag ska göra i och för sig.. men det löser sig nog! :)







99

Idag hade vi ensembleuppspel i skolan. För mina bägge gick det sådär :P Visensemlen hade problem med att få till en bra start, och pop-offcorrs hade problem med att komma in i förrefrengen (jag hade problem eftersom det är jag som sjunger haha). Men det var kul ändå :) På mentortiden var Marcus där och pratade om könsroller, mycket givande! Hela Sverige borde få en föreläsning av den människan! Med sån inlevelse kan han få vem som helst att lyssna, och förhoppningsvis få en tankeställare. 

   Efter skolan åkte jag och Vicky te överby. Hon skulle gå på den sminkningen på Makeupstore som hon fick i födelsedagspresent, och jag fick sitta med brevid och titta på ;P Man lärde sig allt ett och annat på det också, och Vicky blev så fin så! Måste hon ju vara ikväll när hon ska träffa kungen själv; Bjöörn Roosenströöm! ;)
  
Ikväll ska jag se på Gröna milen med Patte och Rasmus. Har hört att den är så himla sorglig så jag vet nästan inte om jag vågar se den! Men ja.. måste ju nästan, bara för att! :P

Och, en uppmuntrande sak; Det är tvåsiffrigt antal dagar kvar te Spanieeen nu :D Gött gött gött säger jag ;)

102

Jag vill för fan inte mer!


105-sommar!

Snart kommer gamla stavre-gänget hit och fikar :) Jag har riggat upp med kakor och bullar och jag har städat hele dan känns de som! Men det har jag inte..men sen klockan tio i morses i alla fall, så jag är värd lite bullar. 
   Och, äntligen så är det underbart väder och har vart i några dagar nu, så vi ska sitta ute och fika! :)


Imorron fyller världens bästa Vicky 18 år, så jag sover hos henne i natt och så ska vi leka vuxna hela kvällen :D Får inte glömma att köpa jordgubbar sen också, fast de blir nog frysta. Myspys! Kanske kommer madde och patte också :)

Igår förresten va jag på så jävla dåligt humör..sen så åkte jag på släktkalas hos Vicky och var tvungen att vara lite trevlig, men det var trevligt faktiskt så de va inte så svårt hehe :P Vid sex-tiden kom Madde och hämta oss så åkte vi te onsjö och spela innebandy i hallen där som apan hade hyrt.. Duktiga var dom! :) Efter det åkte vi hem te Madde och va där en stund :)

Nu ska jag dra mej.. hade fint i sommarvädret!
Kramkram

110

110 dagar kvaaaar :D så gött!


Idag fick jag veta att jag är med i senaste Nisse Hult :D Ingen vidare snyggingbild men vafan :P All publicitet är bra publicitet ;)


Vart på min pianolektion idag ooch upptäckte att de va rätt kul där trots allt.. :)  Efter det har jag vart på mitt sista Hab-möte (!) och hemma hos Vicky. 
   Apropå Vicky förresten så tvinga hon iväg mig till biblioteket vid halv elva idag, bara för att dyka upp några minuter senare och säga att hon måste jobba :P Men ja.. jag fick ju luft i alla fall, och hon fick mina strumpor! haha


Imorron har jag ingen historia, och börjar därmed inte förrän HALV ETT! göttgöttgött ;)





Snart är det maj igen, och två hela år har gått. Helt sjukt. Jag vet inte ens vad jag känner längre. Det har blivit en del av verkligheten. Precis som man trodde att det aldrig någonskin skulle kunna bli.
   Jag saknar dig, och det gör ont. Ska hälsa på snart, vare sig du märker eller inte.



grffaegb -120

Vill så mycket. Kan så lite.
Vill så mycket. Orkar så lite.