Midsommar -42

18 18 18 18 18 18 18!!!!
ja, jag har blivit myndig ;D Har inte hunnit känna på hur det är riktigt än, inte hamnat i några "Hej-jag-är-18-situationer" än, men det kommer väl hoppas jag. Skulle gått med Julia och co till Backstage igår men jag kände mig inte tillräckligt pigg, och det var nog tur att jag stannade hemma. Somnade halv elva efter att ha suttit och gäspat i någon timme. Vilket inte är så konstigt i och för sig med tanke på att det vart full rulle här nu i  2-3 veckor.

Idag är det midsommarafton i alla fall. Mamma och pappa ska fira med de vanliga i Vänersborg och hit kommer det lite folk. Är lite osäker på vilka som kommer om jag ska vara ärlig, så det blir en trevlig överraskning! Vet inte heller vad vi ska hitta på riktigt, har inga roliga spel eller så hemma och det verkar inte bli så trevligt väder.. menmen, det löser sig väl.

Hade gött!
Kramhej

56- picknickfestival :)

Igår var det picknickfestival i Göteborg som gällde!
Åkte 11.03 med ett fullproppat tåg där jag satt i en trappa med huvet i höjd med allas sommarvarma (illaluktande) fötter. Inte den trevligaste resan jag gjort till Göteborg, men det var desto trevligare när vi kom fram. Vi gick först till Hemköp och köpte massa fika. Jag hade fått med mig Simon och vi köpte vindruvor, bigaråer, glass, kex, och massa vatten, Vilket behövdes! Vi tog ett tåg hem vid 19.10, men innan dess hann vi höra massa bra musik, svettas, fika, sjunga nationalsången och träffa Isak! :) Jag tänkte att jag skulle göra picknickfestivalen till en tradiotion! Fika, musik och människor i Göteborg, ett mycket bra sätt att fira nationaldagen på!

Ikväll blir det firande av Victoria som fyllde 18 i måndags :)

59-

Ensamheten kryper inpå.. Känns i hela kroppen och viker inte en sekund.

61

Hittade inget i Göteborg i fredags. Köpte en glass för 18 kronor, så det var ju bra i och för sig att jag inte köpte något annat skräp som jag inte är ute efter egentligen. Jag brukar vara bra på det annars..
    Ska ner med Julia på torsdag och kika igen. Måste hitta något då, och så måste jag hitta något till Victoria också kom jag på eftersom hon ska ha kalajs på lördag. Har rätt mycket jag måste göra nu känner jag, mycket telefonsamtal att ringa, men inga mycket betungande grejer så det gör inte så mycket :)

Idag var jag och Julia och tränade. Träffade tummen-upp och det som inte får hända hände; jag fatta inte vad han sa.. UschUschUsch!  Hatar att inte förstå folk. Det blir sån konstig stämning. Tankar som "Fattar han att jag inte fattar ett skit av vad han säger????" flyger genom huvet med rekordfart.

Snart har jag läst klart teorin en gång, så nu är jag redo för Lysekils alla bakgator! Hoppas jag i alla fall :D Ska bli gött ;) Plugg i två veckor, efter skoltid dessutom. Men miljlöombyte ska nog göra susen!

Nu är jag trött och ska snart sova tänkte jag. Vart helt slö idag hele dan så det enda vettiga jag fått gjort är träna på studentsångerna. Men det ska göras det med! Har lite panik för det. Allt kommer låta bajs på den speciella dagen. Menmen.. inte mitt problem. Eller jo lite,men ändå..

Hade gött!



Förresten, om tretton dagar är jag 18 ;)