Ointressant läsning. 24 februari-07

Idag är det lördag, och jag ska inte göra ett piss.
Vicky och Julia ska på dans på Båberg, och det ska Elin också. Så dom kan jag inte träffa. Vet inte om jag hade orkat det ändå i och för sej, men jag orkar inte bara vara hemma idag! Jag blir bara så nere och tycker synd om mej själv, så tittar jag på gamla kort och så blir det ännu värre.
Skulle egentligen åkt till Lidköping med mamma och Sanny idag och kollat i second-hand affärer, men vi vaknade för sent så vi skulle knappt hunnit dit innan dom stängde igen.

Skulle väl behöva plugga egentligen, har rätt mycket att göra. Måste teckna två jävla fötter, plugga till ett samhällsprov jag ska göra på tisdag, plus läsa massa sidor i en engelsk bok som vi sen ska recensera eller nåt liknande.. Vet att det bara låter som nån dålig bortförklaring, men jag mår fan inte bra! Klarar inte av att koncentrera mig på saker! Detta läsåret har gått piss rent ut sagt, mitt självförtroende har helt plötsligt sjunkit te botten och det tåras i ögonen på mej för minsta lilla grej. Men vad ska jag säga till mamma, pappa och lärarna? "Jag mår inte bra så jag kan inte plugga."Då blir man ju skickad till psykologen på stört. Iofs vet jag inte om det skulle vara så dåligt om jag blev de, men jag skulle bli klassad som..aa jag vet inte vad. Vill inte vara en som folk tycker synd om.
Det enda som håller mig uppe och kan göra mig glad är musiken och Vicky. Eller, egentligen är det nog bara musiken.. missförstå inte nu, älskar verkligen Vicky! Men när man  vet att någon vet om hur dåligt man mår så känner man bara medlidande från den personen och jag märker när hon försöker göra mig gladare. Och det värmer jättemycket och det känns otroligt skönt när jag vet att hon bryr sig om mig, men det hjälper inte så mycket mot humöret. Och en annan grej, jag förtjänar henne inte. Hon är världens snällaste människa, men vad får hon tillbaks? Jag är ju bara otrevlig och barnslig. Så fort mitt humör inte är på topp så kan jag inte kontrollera mig och det är henne det går ut över. Alltid henne! Och aldrig kan jag mogna till mig, förstår verkligen varför hon skäms när hon är tillsammans med mig ute. Jag förstår verkligen! Och jag avgudar Vicky! Det gör jag verkligen. Förstår att Jimmy vill ha henne istället, det skulle jag också vilja om jag var han.
Jag vill ha mitt självförtroende tillbaka. Orkar inte bry mej om vad folk tänker om mig mer!

Förlåt..nu har jag skrivit hur mycket som helst, om bara mig och min egen självömkan. Jag är likapatetisk som jag verkar.
Kram Anna med K

Kärlek utan ord.23 februari- 07

Kom hem från Grästorp igår vid kvart i fyra ungefär.
Det var jättekul! Har pratat med Jonna på ett sätt jag aldrig gjort förut, det blir ju aldrig så i skolan. Där bara man flummar runt och skämtar hela tiden. Vi tittade på "Heartbreak hotel" två ggr (jag somna andra gången), men den va jävligt kul :D Sen så åt vi mat, lyssnade på musik, satt och sjöng och allmänt töntade oss bara :) Gillade hennes familj också! Så mysiga allihop och man kände sig så välkommen :)

När jag och Vicky skulle hem skulle vi ta buss 640 klockan 15.20. Vi är vid bussen en minut innan den ska gå..Tror du inte bussfan kör då när vi står PRECIS brevid den! Han måste la ha fattat att vi skulle med den? Fyy för sura busschoufförer!
Precis när vi hunnit sätta oss ner i bussen så ringer det i min mobil, det är pappa. Han berättar att han är med Smulan hos veterinären. Hon hade tydligen diabetes, fel på njurarna och levern, och att låta henne leva med det skulle var djurplågeri. Jag fattade ingenting. Någon dag tidigare hade vi lagt märke till att hon åt dåligt och var väldans slö hela tiden..och nu skulle hon avlivas! Jag spenderade alltså resan hem med att lipa.. Och tänk då min syster, hon måste ju vara helt förstörd! Ååhh...

Mamma kom och hämtade mig och Vicky på resecentrum så körde vi hem Vicky, och sedan hem till oss. Pappa hade kommit hem med Smulan så att vi fick säga Hejdå till henne. Mathilda och Stina låg i sängen med Smulan inne på Stinas nedsläckta rum så där knödde jag ner mig så låg vi där. Hon var helt matt och bara låg där. Hon spann inte ens, fast det hade hon ju inte gjort på några dagar i och för sig..
Klockan fem skulle vi vara på djurkliniken igen så jag, mamma och pappa åkte vid kvart i fem ungefär. Stina stannade hemma. När hon skulle in i reseburen var det riktigt hemskt. Hon ville verkligen inte i den! Vi stoppade in henne, och hon hoppade ur den..Men när hon väl kommit ut kunde hon knappt gå utan ramlade bara runt och började jama högre än vad hon någonsin gjort. Stina blev hysterisk men lyckades ändå få in henne i buren igen medans jag skyndade mig därifrån. Hennes ragglande resulterade i att hon spydde igen i  buren stackarn! :(
I bilen sen var hon lugn igen i alla fall. Låg bara alldeles stilla i mitt knä och tittade. Viftade till och med lite på svansen.
Vet ni vad det kostar att avliva en katt? 1000 kronor. Fast då ingår det att man får tillbaka askan. Så då vet alla det nu.
Vi fick gå in i ett rum lite längre in. Smulan låg på ett bord på hennes gråa filt när hon fått sprutan. Jag frågade innan vad som hände när hon fått injektionen. Hon svarade att det först gick på nervsystemet och andningen, och sedan hjärtat. När hon låg där visste jag inte vad jag skulle göra. Här sitter jag och väntar på att min katt ska dö. Klappade henne hela tiden och plötsligt kände jag hur hon spann! Svagt, men ändå..Hoppas att hon kände sig trygg trots allt, och att det inte gjorde ont eller var obehagligt.
Det gick fort. Efter två minuter ungefär var hon borta. Så jävla hemskt.
Det är så tomt hemma. Sånna grejer man blev irriterad på förut är de man saknar nu. Till exempel i natt när jag gick på toa. Då hörde hon alltid när jag gick upp så sprang hon till dörren, och när jag öppnade den stod hon utanför och var nära på att bli påkörd. Sen när jag var inne på toa kom hon intassandes och strök sig runt benen och så hoppade hon upp på badkarskanten sen... Det är minnen.
Kärlek utan ord.





Har vart hos Jessica idag mellan två och sju ungefär med Vicky, Agnes och Julia.
Jag var världens mest osociala människa. Låg i en fåtälj i stort sett hela dagen, men jag orkade inte prata med någon! Hade lust att bara åka hem och låsa dörren om mig och släcka överallt och bara ligga i sängen och gråta och skrika hejdlöst! Men istället låg jag kvar där som ett jävla fån. Menmen.. gjort är gjort.  Ingenting tycks gå min väg! Och jag är bara en stor idiot som inte kan kontrollera mina känslor, vare sej det är sorg, rädsla, ilska, hunger eller trötthet. Jag låter det gå ut över andra. Vad är jag för en jävla människa egentligen?! Fan..
Förresten.. Välkomna till positiva klubben!!



Hade så bra och ta hand om er kära läsare!
Kram!


Grästorp och kärleken. 21 februari -07

Idag har jag vart på bio i Vänersborg. Dom hade gratisvisning av filmen "Linas kvällsbok". Den var jättebra faktiskt! Inte sådär överdriven som många ungdomsfilmer är. Sen så var det kul att gå med Elin och Stina. Längesen vi gjorde något tillsammans :)
Har packat också. Ska åka till Jonna om en timme ungefär. Mamma ska skjutsa mig och Vicky så skiter vi i perran. Är ju ändå så dåligt väder ute.Usch! Nu är det så dags för vintern att komma! När den är såhär sen kunde den lika gärna strunta i att komma tycker jag. Men näe, inte de..Men vi ska nog få det kul ändå! Jonna och Vicky, underbara människor! Kommer bli kanon! :)
Hoppas bara inte att vi träffar Jonas! Det är en som jag har chattat med, som bor i Grästorp. Han har tjötat om att vi borde träffas men jag har klarat mej ur det.. Så jag hoppas verkligen nu! Men nu känner jag mig taskig..Jag menar, det är inget fel på han egentligen, han är snäll och så, men han är inte min typ av människa! Tror inte jag skulle klara av att umgås med honom. Alla hans dåliga skämt som man liksom kan skratta åt för att vara snäll över msn, men antagligen inte i  verkligheten..Menmen..
Får berätta mer i morron om hur det var i Grästorp ;D

Hade så bra!
Kram!




Förresten..
..Gjorde ett stort misstag igår.
Jag började prata med Jimmy igen på msn. (Och för er som inte vet kan jag ju berätta att Jimmy är min kärlek, han är 21 och han bor i Örebro.) Det var otroligt jävla klantigt gjort och jag ångrar det! Har inte pratat med han på över en månad, efteresom att jag då fick veta svart på vitt att han tycker om Vicky, och inte mig. Tänkte att om jag inte pratar med honom så kommer jag glömma honom. Och det funkade!! Trodde verkligen att han var borta ur huvudet. Fram till igår.
Han verkade inte speciellt intresserad av att prata med mig och det gjorde så jävla ont! Samtidigt som det nog var bra.. Hade bara vart jobbigt om det helt plötsligt hade vart som förut.
Vicky började tjöta som fan om att hon skulle få berätta för honom att jag gillar honom, eller i alla fall ge en vink om det. Men jag sa nej. Vill han inte ens prata med mig nu så lär det ju knappast bli bättre av att han får reda på en sån grej. Fast samtidigt, det kan ju knappast bli värre. Men sen så har jag tänkt att eftersom han inte har försökt prata med mig på en månad och inte verkade vilja prata med mig nu heller så har han nog redan räknat ut att jag gillar honom och därför undvikt mig..
Men fan.. vill bara vrida tillbaka tiden sådär en..6 månader. Eller allra helst ett år. Fast för just denna grejen hade det räckt med ett halvår. Då var allt perfekt. Nej, allt var inte perfekt.. Men då pratade jag med Jimmy varje dag och det fanns alltid något att säga. Fan.. Men det är väl såhär det är.
Nu vet ni min story i alla fall. Kändes skönt att bli av med lite tankar. .









Fettisdagen! 20 februari -07

Igår var stora bulbakar-dagen! I alla fall för mig och Vicky.

Nu kan man ju tro att det var semelbullar vi gjorde, men så var inte fallet. Kanelbullar var de ;) Och goda blev dem, och stora blev dem! Gjorde 50 bullar av dubbel satst, haha ;D Så ni kan ju tänka er :P
När vi var klara tänkte vi åka till Vickys mormor & morfar och vara gulliga barnbarn, men sen så kunde dom tydligen inte det så det var synd. Sebastian som skulle få åka på perran och allt! Hehe ;P Menmen, deras förlust! Dom som går miste om världens godaste bullar ;) Och jag som går miste om deras trevliga sällskap också i och för sej men.. jaja..
På kvällen igåf åt vi pizza med Patte och hennes kusin Camilla i alla fall. Det var jättetrevligt ;D Var lite orolig att jag inte skulle fatta nåt av vad Camilla sa, eftersom hon snackar norska, men det gick bara fint de! Riktigt social människa och sånna gillar jag! Är så himla jobbigt om det är någon eller några som inte pratar när man är ute, jag får så dåligt samvete! Liksom, får man ett ord till svar när man försöker få igång samtal så tröttnar man till slut. Men som sagt, hon var trevlig ;D Till efterrätt satte vi oss inne på Oden och åt nybakade bullar ;D Eller, jag, patte och camilla iaf.. Vicky ville inte ha. :S

Idag sov jag länge, sen läste jag tidningen för en gångs skull, åt frukost efter de (BULLAR) och sen har jag suttit här. Tragiskt men så äre! Kissemissen mår inte bra..Får kväljningar hela tiden och äter inte, Stackarn! :/
Ska iväg och äta Semla med Jessica, Vicky och kanske Julia om en timma ungefär. MUMS ;D Ska bli trevligt :) Sen efter de vet jag inte vad jag ska göra..Men umgås nog lite med dom ;D Måste ringa Jonna idag också! Får jag inte glömma! Ska ju kanske åka te henne i bonneland i morron! Titta på grisar och kossor ;D ..Nej..skojja bara!




Semlan var god ;D
Åkte en sväng till Felicia innan men de va bara en halvtimma högst, men ändå! :P Hehe..

Men hur som helst! Jag och Jessica åt semla! Vicky åt en chokladboll ;D Sen bestämde vi oss för att åka och skrämma Julia för hon var ensam hemma. Så det gjorde vi! Haha.. Men fyfaaaan vad kallt de blev. Det var 5 minusgrader uteo ch det snöade! Dom andre jävlarna tog bussen och dissade mej med perran. Men vad gör man inte för att skrämma skiten ur Julia ;D Känns ändå inte så långt när man väl åker hehe:P Värre sen när jag skulle hem. Satt och fundera på om jag skulle beställa taxi eller inte, så bestämmer jag mej iaf för att inte göra de utan åka hem själv..så på vägen så ser jag bara hur de drar mer och mer på batteriet :P Eftersom Simon bor på vägen hem där så ringde jag till han och fråga om han var hemma så jag hade kunnat gå in en sväng hehe, men de var han ju såklart inte då! Menmen..Jag kom hem i alla fall som tur var ;D Hade inte velat bli stående utan batteri igen i kylan och snön, och ensam denna gången!

Imorron kommer Erik Segerstedt till Torp..Och jag ska inte dit..
Vicky orkade inte. Självklart förstår jag henne. Måste ju vara jobbigare för henne liksom, men ändå..hade vart så kul! Kanske hade fått se Robin igen också. Menmen..får bli en annan dag!
Ska i alla fall te Grästorp i morron, och de ska bli kul :D Hoppas Vicky ska med dit iaf..

Nu känner jag mej klar för idag! Vi hörs!
Kram

18 februari. -07

Hej!
 
Hoppas att alla hade en trevlig melodifestival-kväll igår :) Och ännu viktigare, hoppas att alla tittade på melodifestivalen igår? Men det får jag nog tyvärr inse att alla inte gjorde.
Själv är jag uppväxt med melodifestivalen och måååste se varje avsnitt varje år. Skulle nog få svåra skuldkänslor annars!

Igår var det hur som helst skandal! Hur kunde Måns Zelmerlöv slå Magnus Carlsson? När det var dem det stod emellan var jag helt säker på vem som skulle vinna. Men nej! Usch vad hemskt..Men men..det är bara att gå vidare! Hade en jättekul kväll i alla fall :)
Träffade först Sofie så gick vi och tittade lite och väntade på Simon. Sen när han kom så gick vi och köpte godis och hyrde film på Videomix. Där inne var det en konstig kille som tittade väldigt konstigt på mej och simon (vet inte vem av oss). Jag blev skiträdd och började skratta som as, kunde inte sluta! Varför blir de så egentligen, att man skrattra närman är rädd?? Sen när jag stått där och skrattat en stund iaf märkte jag att han flyttat sej och nus tod bakom mej, så jag gick fort där ifrån! Som tur var så gick han efter en stund iaf..
När vi var klara på videomix så skulle vi gå till matmor för där skulle jag köpa godis hehe. Men innan vi kommer så långt så kommer Viktor uppsmygandes vid sidan om mej, som vanligt! Han är bra på att smyga den där! Så vi fick sällskap av honom till matmor och sen hem till Sofie. Då skulle han vidare hem och passa Klara hehe :)

När vi var hemma hos Sofie började vi med maten direkt iaf..skulle ju bli klara te Melodifestivalen ;) Det blev lite krångel.. Mina insatser i matlagningen blev lyckade! Men så blev jag bara anförtrodd att titta på potatisen och skala morötter också. Fast det var nog lika bra de iofs. Vi åt grillad kyckling (aningen bränd) och klyftpotatis med nån sås :) Sen till efterrätt Godis såklart ;)

Melodifestivalen har jag ju redan kommenterat, så den vet alla vad jag tyckte om! Men sen när det var slut så tog vi lite Idolbilder på oss själva. Inte världens vackraste kanske, men roliga ;D Sofie visade även hur man åker skidor! Hon kanske tar några grupper i sälen nu unde rlovet och lär dom. Liksom, de borde ju funka i vilket vardagsrum som helst? Haha!  
Var så längesen det var vi tre. Vet inte när vi träffades senast faktiskt! Känns som att det var typ..april förra året? :S Men jag vet inte.. Kändes bra i alla fall :)
När vi flummat klart för den stunden så satte vi på en film; "American Pie-The naked mile". Den var ju..lite rolig :S Men jo, det var den faktiskt :P Brukar inte gilla dom filmerna annars men denna funka! Och nej, jag är ingen sexgalning som gillar att se nakna människor springa runt mitt i stan :) När filmen va slut så tnta vi oss ytterligare lite mer med kameran. Det var kul ;P

Vid halv ett sen ungefär så åkte jag och Simon hemmåt. På vägen pratade vi lite om transor(Hur mår ni herr prinsessa?) och sen berättade jag att gatlyktorna brukar slockna när jag och Vicky går förbi. Sen när jag är själv och Simon redan svängt hem til sej så åkre jag genom värsta våldtäckts-skogen, och då, självklart, så slocknar lamporna!! Fyfaaan :P Lääskigt! 

Hemma sen så äre bajs. Mamma sitter i min säng och kollar på Tv och pappa sitter i vardagsrummet. Med andra ord, det osar fight. Man lär sig känna igen symptomen med åren. Idag äre nog same shit, men klockan är kvar över tre och jag har inte hört dem säga ett ord till varandra så jag ska väl vara nöjd. Kunde vart värre :)





Idag har jag haft en dålig dag. Allmänt pissed på folk och Sara har spökat i mitt huvud hela eftermiddagen. Har tittat på bilder från då och läst texter av huvudpersonen i denna tragiska historia. Går inte att hålla tårarna tillbaka. Hur kunde du?!?! Fyfan! Vi älskar dej Sara.


Blev väldigt långt idag såg jag, men skitsam. Tvivar på att någon läser ändå, eftersom att inget vet om att jag finns här:P Och om någon nu skulle läsa i alla fall, så hoppas jag att du trevliga människa orkade läsa ända hit ner :)
Nu ska jag ta men en sväng och sen åka till Vicky :) Kanske bio ikväll? Men hon hade ingen aning om vilka som gick, vad hon ville se eller om hon hade pengar:P så..vi får se hur de blir helt enkelt ;D

Hade så bra! Kramkram!



16 februari-07



Vet inte om jag har så mycket vettigt att säga till folket idag. Kände att det var dags för mig att skaffa en blogg. Måste ha någonstans att avreagera mig på! Hehe..så förbered er :P Näee, ska allt sansa mig.

Vart hemma idag och vart sjuk. Eller, egentligen är jag väl inte riktigt sjuk, men påväg att bli. Så då tänkte jag att om jag är hemma nu denna dagen så kanske jag slipper ligga hemma och va sjuk hele lovet! Hoppas att det var ett smart drag ;)
Har inte sysselsatt mig med så mkt.. Diskuterat massa med mamma, och jag lyckades hålla mig rätt lugn faktiskt. Sen när Stina kom hem från skolan så ville hon ha med mig ut lite så då gick vi och köpte oss varsin Active Nouveau (varför active kan man ju fråga sig?).
Väl hemma sen blev de kaos. Pappa kom hem och han och mamma startade femtioelfte världskriget. Finns det ingen gräns? Men, jag har överlevt 16 år så det är ingen fara!
Sen på kvällen tittade jag på "Pretty Woman" iaf. Fin film ;D Och rolig med :) Kom inte ihåg det. Undra hur gammal Richard Gere är egentligen? SNYGGING! ;D

Har inte rökt på 2 dagar nu förresten. Trodde inte jag skulle känna såhär, men jag mår inte bra av de :S
Tack André för att du..tvingade mej att sluta! Hehe.


Nu orkar jag inte blotta mit liv så mkt mer idag. Men.. I'll be back! Var så säker ;)
Kramar från AnnaMedK! :)