65 - slutet :)

Klar med sistasista uppgiften i ettan, någonsin!! haha:P Tänker inte gå om fler år nu än på ett tag ;)

Idag var vi och tittade på En Svensk Historia där massa av mina kändisar var med! Starkt impad av Dannyboy måste jag erkänna, han var grym :D De andra visste jag ju redan att de kunde, men ah, bra gjort Danny! :)
Efter skolan åkte jag hem, la mig ute i solen lite och sen åkte jag och handlade inför min och Sunitas salladskväll i morron :) Gottgott!

Innan det är salladstime i morron ska jag med Stina, Sara, Vicky och Seb till gbg. Jag måste hitta något att ha på mig på avslutningen. Letade igenom hela överby igår utan att hitta något. Inte likt mig! hehe

Har försökt boka biljetter till Håkan-Kent i sommar, men jag får inte till det utan att behöva använda kortbetalning, vill inte det :/  Ska bli så kuuul! Jag, Stinis och Carro i Helsingborg, gött mos! :D

69-25 maj 08

Igår för två år sen skrattade vi
Idag för två år sen var vi lyckligt ovetande
Imorgon för två år sen grät vi




Orkar inte med denna dagen.
Två år har gått och jag har börjat inse det faktum att du inte längre finns här. Jag vill inte det, vill inte förstå.
Du hade ju så himla mycket kvar, du hade allt kvar!
Igår för två år sen hade jag kunnat förhindra, kanske.. Ingen vet, utom du.

Drömde om dig för några dagar sedan. Jag hämtade dig med bilen, och innan du hoppade in så kramade jag dig och sa att det var längesedan vi sågs! Det var det...


_________________________________________________________


Idag är det morsdag och vi ska ut och äta på Spikön. Hoppas maten är god för jag är hungrig. Jag och Stina var och köpte blommor på Monikas förut, rosa :) hehe

72

Du förstår inte.

Hur mycket jag bryr mig.

Hur mycket jag älskar.

81

Idag har vart en rätt så bra dag.. Kom till skolan tjugo i tio efter att ha stressat upp och duschat. När jag suttit där en stund och inte sett en människa så frågar jag en lärare om jag ska ha nån Gemu, men nej det skulle jag naturligtvs inte! Gud vad jag är trött på att inte få information om sådan saker.. Jag fick i alla fall Erik att ha min gitarr-lektion en timma tidigare och åkte hem efter den. Mona har snackat med skolsköterskan så jag ska "slippa" gympan. Känns skönt.. 
   
Efter skolan åkte jag och träna i alla fall. Längesen så de va gött.. När jag var klar där åkte jag till Sunita och pluggade lite granna. Fick även mat där som Suad gjort. Gottgott.

   Klockan fem skulle jag iväg till GU, men på grund av vissa omständigheter så kom jag inte dit förrän sju! Men det var himla mysigt, trevligaste mötet hittils! Kära, gulliga människor säger jag bara! :D

Östra , 86

Åhh idag har jag vart duktig, och idag ska jag skryta om det!
   Var på Östra i Göteborg i morses, skulle vara där klockan åtta så jag gick upp halv sex! Bara det är en stor merit haha :P Jag klarade av att få kanyl för första gången utan bedövning, var inne i operationsrummet själv med massa läkare, låg på uppvaket själv i en timma, och jag bröt inte ihop alldeles förjävligt en enda gång! Lite kanske.. men vafan, stora framsteg, och det känns så jävla bra. Visserligen fick jag kanylen i handen istället för armen, och hade jag inte fått det hade det nog blitt jävligt mycket värre för folk runt omkring.. men nu ska vi inte vara sånna :)
   Röntgen visade i alla fall att det GÅR att göra nåt åt smärtan och allt, och jag är så helvetes jävla glad så jag tror inte någon förstår!! Så länge som jag väntat och längtat, så länge! Så när detta året är slut, är det också slut på annas klagande på att hon har ont. Fyfan vad skönt det ska bli! Jobbigt att ha gips i tre veckor.. men det är det fan värt! Shit jag vill bara göra det nu nu nu!  Missade operan ikväll också, men jag kände att jag inte var riktigt i form för det efter dagens bravader.. Menmen. Åkte och åt gifflar, som jag fick av Vicky för att jag var duktig, på bryggan istället :) Det var mysigt! Vi kollade på hotell i Stockholm också, skulle vara så himla skönt att komma iväg en helg! Hoppas det blir av! :)
   Igår var en mycket jobbig kväll och natt.. var så himla rädd, nervös, ledsen och ner, tog tid innan jag somna.. Men det är alltid så. När man är som mest orolig, det är då det går som bäst.

Nu har jag just duschat av mej allt äckligt Descutan, fy säger jag bara! Mitt hår har aldrig vart så torrt. Men nu känns det som att jag är jag igen :)

Imororn äre utmaningen i Älvhögsborg och jag ska träffa Vicky och Frida där.. blir nog kul :)



Glädje och kärlek
/Anna

90






Snälla! Ta mig tillbaka två år, och låt mig göra allt som någonsin hänt ogjort!

91 fika :)

Vart ledig nu sedan onsdags (lördag idag) och det har vart riktigt gött, men jag har tyvärr inte fått gjort så mycket som jag hade tänkte och som jag borde. Menmen..
  
Igår var jag och fikade med Sofie, Simon, Ebba och Carro på strandagatan på kvällen, mysigtmysigt och mycket folk :) Jag blev helt överlycklig för att dom hade fått tillbaka Caesarsallad, tills jag fick den till bordet.. Var inte alls lika god som den förra! Men dom har bytt ägare så det har la med det att göra. Drack te sen efter i alla fall som Ebba tipsade mig om; jordgubb och vanilj. Gott! :)
   Idag har jag kört med mamma och pappa ut till Uddevalla och kollat på torp. Skulle köpa en sån där spegel som är bra att ha när man övningskör så att den som sitter brevid ser bra bakåt. Men det var nog som Vicky sa att den var mer ivägen än den va te nytta :P Men då har vi ju provat de i alla fall, och jag har kört på motorväg för första gången! Gick rätt hyfsat i alla fall.


93 :)

93 dagar kvar..längtarlängtarlängtar!


Valborg igår var helt okej. Var vid gamle dal några minuter, men gick snabbt därifrån. Jag, Danny och Julia gick hem till mig istället och åt mat med Patte, Rasmus och Anna. Vi hade det rätt trevligt, såg på fotboll ;) hehe.. Senare drack vi te, jag har verkligen lärt mig nu. Dricker helt frivilligt! Det ni! Ett steg närmare vuxenvärlden :)


Idag har vart en trist dag. Var ute och övningskörde med pappa i morsen, gick sådär.. Gör inga framsteg längre så det känns trist. Menmen, det kommer la :) Övriga dagen har jag inte gjort något alls i princip. Läste lite körkortsteori och körde guitar hero en stund..
   Men, nu på kvällen har jag tittar på faddergalan på tv och bestämt mig för att skaffa ett fadderbarn när jag fyllt 18! Man blir så jäkla motiverad efter varje sånt program. Dom är så gripande och så sitter man där och lipar med telefonen i handen för att vinna den där bilen. Tycker det är skamligt, vi måste mutas för att hjälpa barn som bor på gatan.. fyfan..