wäh

Nyårsafton, dagen som många längtat till, och jag har ångest. Sån jävla ångest. Orkar inte med denna kvällen! Ska åka till Vänersborg och fira med dom där, men jag orkar inte.. Kommer vara massa människor jag inte känner och jag kommer sitta i ett jävla hörn och inte säga ett jävla piss. Det har blivit den nya Anna nu det  senaste, av nån anledning. Stannar jag hemma kommer jag få sitta och spela glad där istället inför mamma, pappa och deras gäster.. och det är deras jävla fel! 
Jävla tönt Anna. 






Gud vad jag kommer ångra att jag publicerade detta sen.. men jag skiter i de. Folk får tycka jag är n ynklig liten råtta om dom vill.. Jag måste få ur mej nånstans vad jag tänker.

juljul

Happ..Julen 2007 över då, nyårsafton i morron.

Julafton klarade sej fint i år faktiskt. Det är när man förväntar sej det värsta som det blir bra, sen när matn slappnar av, det är då bomben släpps. Grejar inte detta mer.. vad som än händer nu så blir det ju bara åt helskotta.
Någon frågade mig en gång vem jag tyckte mest om. Det fick mig att fundera, och nu vet jag.. Jag tycker lika illa om båda. Ni har gjort sönder mig, delat mej i tusen bitar. Jag litar inte på någon, är överlänslig och mitt självförtroende har gått upp i rök, och allt är erat fel.  Vet inte hur jag ska laga mej själv, men jag ska göra det. Ni ska inte få förstöra hela mitt liv.

Så mycket jag vill skriva, måste göra av med det nånstans. eftersom jag blivit som jag blivit nu så klarar jag inte av att prata om det.. Men blir man för känslig nu för tiden blir man kallad ledsen fjortis eller emo. Här tror jag inte det är någon som läser i alla fall.. Har väl redan skrivit för mycket i så fall förresten..

13 december-07

Wääähh, jag orkar inte med detta mer nu.. Världen är så jäkla orättvis. Tar det aldrig slut på eländet? Kan inte folk bara få vara glada och leva lyckliga i Alla sina dar? fan.. jag blir så ledsen.



-


Idag har vi haft luciafirande med skolan i alla fall. Sex luciatåg lyckades vi åstadkomma..ontontont i lilla ryggen sen..men de va allt trevligt ändå.