gefgthe - 157

Haaaj.

Idag har vart en fullspäckad dag med simning, skola, piano, överby och integrationsmöte.
   Hade inte övat en enda gång på tre veckor på pianoläxan så det gick förvånansvärt bra måste jag säga haha . Lite stolt är jag allt ändå, hehe ;P
   Mamma hämtade mej efter pianot och så hämtade vi Julia på skolan, och så åkte vi till Team Sportia för dom hade rea :) Köpte nya träningsbyxer och två tröjor. Den ena tröjan tror jag att jag ska köpa en till av för jag vill ha den typ i skolan och så också, så söt :D
   Mötet blev jag ditskickad på av GU eftersom ingen annan ville gå, och jag förstår dom.. hehe.. Jag hade inte mycket där att göra, men det var lite intressan ändå och se vad dom pysslar med :)

Har just bestämt med Sofie att vi ska på Håkaaaan 12 april :D Skulle egentligen sett han med lille Oskar men han kunde inte så jag drog med Sofie istället! Ser verkligen fram emot det! Åhh! :)

I morrn har jag KuHi prov..har läst endel på det men jag vet inte om det är tillräckligt för det betyget jag vill ha. Ska försöka greja lite med det i morron på håltimman med. Ska ringa Vicky då också tänkte jag :)
   Pluggningen förresten har jag kommit igång med :D Jag och Sunita kör stenhårt, eller hon gör iaf och jag hänger på så mkt jag kan ;)

Nu borde jag sova.
Haj..

sportlov - 161

Så var det färdigtapetserat! En list som ska upp och sen äre klart. Sen är det ju lite grejer som ska in i rummet, men innan dess ska jag rensa ut all skit som jag inte vill fylla skåpen med igen.. Rikigt nöjd är jag i alla fall. Pappa är duktig han!
   En annan stor grej som hänt under lovet är att jag är FÄRDIG med den evigt plågsamma rapporten om Jeanne d'Arc. Nästan kom jag på nu:S  fan.. jaja.. Ikväll äre Melodifestivalen hos stajnaP, vi ska göra snickers också..fy fasen! Men..gött äre..
    Skola i övermorgon igen,.jag har massor att göra, men känns skönt iaf att vara av med lite. Har börjat plugga på KuHi provet också.

Hade fint. Hej.

Lov nu :) 164

tja..längesen jag blogga. Hänt endel sen sist känner jag.
   Jag, Simon och Sofie var på melodifestivalen i göteborg för två veckor sen ungefär..eller, en och en halv. Skitkul var det! Sån jäkla skön stämning med hela scandinavium runtomkring sej som skrek och jubla och wahh! Simons mamma körde ner oss på dan så gick vi lite och kikade i nordstan, jag köpte en klänningsgrej och tights iställe för jeans som jag är i stort behov av. Sen på kvällen hämtade Karolin oss, så vi slapp ta nåt tåg, vilket var väldigtr bra :)

   Sen nästa stora helg-grej som hänt så är det RÅM i Örebro som var nu förra fredag-söndag. Mycket intressant var det. Träffade mycket folk (varav en supersnygging) och fick många nya sätt att se på saker i och med debatter och så vidare..  :) Blev dock inte så mycket sömn.. Sov på liggunderlag på en stenhårt golv och jag hade skitontöverallt hela natten (och hele dan efter), plus detta så var det en människa som snarka så förjääkligt första natten så jag sov inte en sekund. Andra natten sen blev det bättre. Då bytte jag, Simon, annaSofia och Josefine sovsal och fick nya trevliga rumskamrater och jag la mej på en soffa som Simon och AS var så gullig aoch bar in åt mej haha :D Sov några timmar den natten faktiskt, och fortsatte sen på tåget hem :)

   Nu är det sportlov och jag ska tapetsera om i mitt rum i morron, eller pappa hoppas jag i alla fall :D Kommer bli så snyggt! :) Ska försöka hinna med att träffa Vic, C och S också, och Vicky på kvällen :)
   Igår pratade jag med Oskar som var i Berlin :P Hehe.. Saknar dig Oskaaar.
Nu måst ejag plugga lite, har massor att göra nu över lovet. Och ikväll kommer Karin och Danny hit så jag måste jobba lite fort ;)

Hade fint! Kramkram

179-178 Féttisdan

Simning i morse och s-core och gym ikväll. Jag är så glad att jag blivit en sån hurtbulle! Apropå bulle så var det Semledagen igår ;) Muuums säger jag! Vi fick i matsalen (med slemkräm i iofs, men semla som semla liksom..), sen köpte vi på Ritz till GU-mötet (godastee), och sen åt vi när jag kom hem. Dock inte hemmabakade för mamma orkade inte i år :( Skulle ätit med Vicky, Sunita och Julia också men vi va så äcklade efter skolans så vi tog lite kladdkaka istället.. så de må jag säga, uch vilken dag!  Man får tänka som så att det är ju bara Fettisdan en gång om året liksom :) Och nu när jag skrev det så kom jag och tänka på hur jag säger just det ordet.. har kommit på att jag nog säger det rätt fult, med betoning på e:et liksom.."Fett-Tisdan".. Mamma klagade på mej häromdan för det!
  
Är riktigt trötter nu i kroppen känner jag, men det är gött!  Då somnar man förhoppnigsvis bra sen:)

I morron äre plugg och efterlyst hemma hos familjen memetovic som gäller ;)

182

Dagarna lunkar på och nu är det bara 182 dagar kvar till avfärd!

Veckan som gått har vart en jobbig period, hehe.. Jag är så jävla dålig på att plugga, klarar inte av att ha så mycket omkring mig. Men jag måste ju! Hoppas det går över snart.. Har kommit in i en svacka nu och allt blir bara dåligt, ingen lyssnar och fan..menmen, sånt brukar ju gå över.
   Vart och simmat nu på morornen med Sofie i alla fall. När vi va klara gick vi in te A-hallen och prata lite med Vicky som satt och vänta på Tobbe när han spela innebandy.
   Borde verkligen jobba med min rapport nu, men nej..denna dagen känns som en dålig dag. Wäh.