6, summertimes

Så har det gått massa veckor igen..

Rhapsody var underbart.. det är vid sådana tillfällen man inser att musiken finns och kommer alltid stanna kvar långt inne i hjärtat. Robert Wells, vad kan man säga?
Mora för övrigt var en liten nostalgitripp. Vi åkte runt till massa ställen vi vart på när vi tidigare vart i dalarna, och jag gillade det faktiskt Var lite kul att få säga att jag var där för 10 år sedan.. Vilket det inte riktigt var.. men ändå! Hehe..

Efter dalarna åkte jag till farmor med pappa. Vi gjorde inte så mycket.. Gick runt i Kristianstad en dag och resten av tiden låg jag och läste och tog igen mig. Behövdes! Tråkigt att se farmor såpass dålig, även om det inte är som att hon är sängliggande.. Hon har ju alltid grejat med så mycket. Menmen.. den tiden kommer väl till de flesta..
Jag och pappa åkte hem på fredagen och lagom till Fallens dagar ;) Pissväder som vanligt, förutom på söndagskvällen såklart!

Tisdagen efter fallens åkte jag med Stina och Carro ner till Bjärred för att bo hos Stinas pappa före och efter den stora dagen. Dagen D då vi skulle se på Håkan och Kent på Sofiero! :D Håkan var underbar, Kent var okej.. hehe.. Men det är som carro sa, Man behöver sånt här ibland! verkligen! :) Innan konserten hann vi med att gå inne i Helsingborg en sväng och bland annat ta oss en fika stor som en hel middag, spela lite go musik och njuta av atmosfären på Ebbas! I like it!

Nu är det en vecka kvar till Spanien,
eller inte ens det egentligen om man ska vara petig eftersom klockan nu blivit över tolv! shit vad jag längtar, och är nervös haha:P Skitorolig för hur vi ska komma fram till huset från flygplatsen i Malaga. 10 mil, hua mig! Menmen.. Vi är ju bäst och klarar allt! ;) Två härliga veckor med sol och bad. Men jag måste erkänna att jag kommer längta hem en hel del.. Under mina griniga perioder, fan dom är inte roliga.. Och jag saknar Stina! Hon åkte till Kroatien i går och jag komme rinte se henne på tre veckor! Känns hur konstigt som helst :(
Men hur som helst.. innan spanien ska jag hinna med att tälta med Bobe, Oskar, Danny + kanske Sunita och Adde. Det blir ett äventyr :P Och förresten, fick reda på ikväll att Sunita har vunnit guuuld i Portugal, EM!

Men.. nu måste jag försöka sova. Oskar kommer i morron så jag borde nog vara pigg då :)
Hejsvejs


Lysekil -25

Shit, upptäckte just att det gått fyra veckor av sommarlovet! Bara hälften kvar, och tiden har bara flugit fram. Blir alltid så när man har mycket att göra. Man märker inte att det faktiskt passerar massa dagar.
    Två veckor i lysekil har jag klarat, och viktigast av allt, TEORIPROVET :D Bara uppkörning kvar! I o ch för sig så är det den jag är mest rädd för.. menmen.. jag ska fan fixa de med!  
   Lysekil var jättekul. Synd bara att det var så trist väder första veckan, fanns inte så mycket att göra då. Och så var det synd att det var ett sånt jäkla väsen från byggarna ovanför oss.. Fast i och för sig så var det nog bara bra eftersom vi fick gjort så himla mycket med teorin då på skolan. Första veckan var det liksom; Körlektion, plugga, göra test, plugga, köra, plugga, köra, teorilektion, äta, sova...varje dag. Men vi tjänade nog en hel del på det.  Andra veckan var det bättre väder och vi lärde känna de andra i och med halkan och omkörningen så då ägnade vi oss lite mindre åt teorin och mer åt sol och bad :) Jättekul människor lärde vi känna och det känns som det är sånna människor man kan fortsätta ha kontakt med :) Dagen efter jag kommit hem från Lysekil var det såhäääär nära att jag körde över två små rådjursungar! Då var jag rätt glad att jag fått körvana och fått öva på panikbroms! Vet inte vad jag gjort om jag kört över dom.. typ, aldrig suttit mig i en bil igen..
   Imorgon bär det av till Mora, och jag ska få köra! Rhapsody in rock på torsdag, ska bli jättekul! :) Hopaps bara det blir bra väder, annars blir de inge mysigt :(


Ringde just och fick en uppkörningstid! Gaaaahhh!!