17 mars , 138

Fan jag vågar inte.
På en sekund kan allt rasa samman. På en sekund kommer allt att rasa samman.

146

Jaha..så ska man försöka sova då. Känns lite problematiskt för tillfället måste jag säga..
Såg just på Wallander på tvn och vågar varken stänga dörren eller släcka lampan för tillfället, men jag kunde bara inte stänga av den!

Helgen har vart rätt bra :) 
   Fredagskvällen var hemma hos Vicky med Agnes, Louise och Emma. Vi såg på en snygging på tvn, åt god mat och fjanta lite nere på Vickys rum. Vid halvett-tiden åkte jag och Vicky hem till mej och somna rätt fort!
   Lördagen sen så slöade vi en skvätt.. Vicky färgade mitt hår som förövrigt blev för mörkt och sen vid klockan sex var det dags för släktkalas hos Mathilda och Rögurt..Kunde vart trevligare men helt Okej! Vid niotiden kom madde och hämta mej och Vicky så åkte vi+patte till Vbg och träffade Vänersborgarna. Det blev en skoj kväll med mycket Vannilinsocker och urkass film! ;)
   Idag åkte jag och pappa ut och övningskörde.. blev allt endel tabbar men överlag gick det ändå hyfsat tycker jag. Börjar lära mej att tänka mer själv nu i alla fall och känner mej lite säkrare..menmen, lång väg kvar! När vi kört klart åkte jag till Vicky och åt middag med deras familj och mormor&morfar.. Jag och Vicky spelade ett fyrmannaspel själva också, men det var rätt kul det med :)

Imorrn är det skola och början på kommande två veckors projektarbete..ser verkligen inte fram emot det. Men, man vet aldrig! :)
   Får la försöka sova snart! Natti natti..