bra dag :)

Idag har vart en rätt så bra dag faktiskt.
La mej tidigt igår och började 13.50 i skolan idag så jag lyckades sova 9 timmar, mycket bra! HAr haft två sånglektioner; ESV och ensemble. På esv sjunger vi en låt som heter "knock me off my feet", jag ska sjunga sopran2 och fattar inte nånting! Verkligen ingenting :P Tänkte jag skulle fråga Linda på fredag på min individuella om hon kan förklara för mig.
   Efter skolan idag har jag inte jgort så mkt. Försökt få til gitarren. Fick en läxa med barréackord och det är verkligen svåårt.. hoppas de lossnar snart.. Jag har ju inte världens bästa tålamod direkt ;)
   Nu på kvällen åkte jag med Vicky och solade, och sen hem igen bara. Skönt att komma ut lite. Hon hade färgat håret..det var blont ;D

Ska snart dra mej från datorn och kanske läsa lite i Potter-boken och sen försöka sova rätt tidigt. Fast dget är la för sent de med egentligen nu när klockan är kvart i elva.Men jag ska upp tidigt i morrn. Vi ska ta skolkort så jag behöver gå upp och duscha, tänkte ha lockigt hår på kortet nämligen och idag har jag plattat de! Börjar 8.15 med..drygt!
   Ska ha idrott i morron med. Första lektionen med haggan. ser jag fram emot! Verkligen! ;)

Sportslig helg

Fan vad ont jag har!
Var och simmade idag för första gången på ett bra tag, och jag pressade och pressade tills det vrekligen inte gick mer.. Och nu har jag skitont i hela kroppen :P Men lite bra känns de ändå hehe..Får se till att hämta mej tills på onsdag för då sk aju jag och victoria simma har vi bestämt. Simon var med som sällskap idag en stund. Blev nog inte så mycket simmat då falktiskt men det var kul att ha nån att fördriva tiden med :) Vi åkte den möörka läskiga rutchbanan en gång ;) Det var några år sen sist kan jag tala om! Överallt var det barn. Både simskola och babysim på söndagar tydligen och i omklädningsrummet var det massa små saker liggandes på sina handdukar på golvet.Sötasötasöta!  När jag var färdigsimmad gick jag och duschade och gick sen in i bastun och blev sittandes där i 20 minuter. Så himla skönt! Kom in en mamma med sin dotter och började diskutera sommarvädret och växthuseffekten med mej.. Senare i omklädningsrummet diskuterade hon senapsbajs med en annan mamma. Pratglad människa, och nästan lika öppen som Vickys pappa ;D
   När jag kommit innanför dörren hemma så frågar Stina mej om jag vill gå med henne ut och gå, så jag gjorde det. Vi gick längs med Nossebrobanan och sen hem igen, där det väntade mat! Var en jättefin dag idag med sol och blå himmel så jag tog med kameran ut och tog lite kort. Så fint med åkrarna och så hittade vi små getter vid n bondgård :) Ibland kommer jag och stina riktigt bra överäns, det har vi gjort hela dan och det var riktigt trevligt att vara ute med henne och bara prata idag :)
   Efter maten la jag mej och läste fram till nu precis. Lyckades hålla mej vaken idag för ovanlighetens skull! Har nu läst 165 sidor i den sista Harry Potter-boken och det har redan hänt massor. Men den är så lång! Borde egentligen plugga lite nu tror jag. Ska läsa tre kapitel i "The Outsiders" till på torsdag, och dom kapitlena är hur långa som helst verkligen.. Tror jag hade mer läxa i typ Historia och nåra sånna ämnen, men jag vet inte riktigt faktiskt.


Glömde skriva igår också om gårdagen. Jag och Simon hade bestämt oss för att åka och titta på Sofies taekwondo-tävling som var i Trollhättan för första gången, så vi gick upp tidigt och gjorde oss i ordning och var där vid halv tolv. Då får vi höra att det iaf var 1,5 timmar kvar. Så då gick vi ut en sväng och satte oss utanför vid bryggan och tog lite kort på massa ankor och lite grejer runtom, och sen gick vi till Oden och fikade (kladdkaka). Vid ett gick vi tillbaka för att se på Sofie..men då var det tydligen ytterligare minst en timma kvar. Så då gick vi ut en sväng igen, och dennag ången drog jag med Simon ut till spikön.  Där hade vi riktigt kul ett tag! Tog massa kort på oss och skrattade som aldrig förr. Sånna bilder är roligt att ta, naturliga leenden :)  Sen gick vi och tog kort på fallen, fast det var inte så mycket vatten i tyvärr :P
   Vid tio över två gick vi tillbaka til A-hallen, och då äntligen skulle det snart vara Sofies tur så vi satte oss framför matta tre och väntade och försökte förstå lite innan det var dags. Lite fattade vi nog. Sofies första match var väldigt jämn men slutade med vinst för vår tjej! Andra matchen var tuffare och slutade med förlust, men hon tog ändå hem silver :) 
  

Nu ska jag ta och göra nåt annat, vad nu det kan bli:)
Hade fint.. Pusshej



Jag kan inte glömma dej!


wäh

En jävla skitfredag som kommer göra denna helgen till en skithelg. Fan jag orkar inte nu. 
Början av dagen har vart helt Okej. Hade sånglektion det första i morses, som visserligen gick sådär men alltid kul ändå att ha den lektionen. Efter det så säger Mona att hon träffat en som jag känner som hälsade til mig, och hon hade sett blommorna jag köpt och tyckte dom va fina. Var skönt att hör anågot ifrån dom även om det inte var personligen. Nästa lektion var ensemble och jag var redan helt trött i min hals efter 40 minuters sjungande, men lite kul var det ändå det med. Sen hade jag lunch. Åt med Victoria först och sen kom det fler så ett helt långbord blev fullt med trevliga folk. Maten var dock inge trevlig så de fick bli flingor idag. Efter lunchen var det mentortid som var, inte helt meningslös, men nästintill. Elevhälsoteamet kom och och sa hejhej jag heter blablabla.. och sen var det en hel del papper som jag och Victoria redan hade fyllt i och massa sånt. Men en sak vi fick reda på var att vi ska fotograferas på tisdag efter gympan. Kan va lite bra att veta iaf.

Det var när jag kom hem sen som allt sket sej.
Skulle åkt till göteborg idag och kollat på Håkan på Liseberg. Längtat som fan..Inte sett han spela på 3 år och det är fint väder och massa folk skulle dit. Men när jag precis ska börja duscha och göra mej i ordning så ringer dom och säger att dom inte orkar..och visst det kan jag ha förståelse för och allt de..men det kunde dom räknat ut för länge sen hur dom skulle känna sej. Efter det blev jag ovän med mamma och allt gammalt drogs upp. Vissa kan verkligen få en att känna sej så jävla värdelös. La mej i sängen en stund och kände mej..värdelös..sen bestämde jag mej för att ringa och se vad Vicky skulle göra ikväll. Och gissa vad? Hon ska ner till göteborg och se på Håkan förstår ni :) 


Nu ska jag åka och köpa en fet jävla godispåse och se på film.
Hade bra. Hej.


Sängsängsäng

Så..söndag idag, och i morron måndag. Segt.

Filmen igår var hur bra som helst! Längtar tills den kommer på dvd :D Så sköna kommentarer hela tiden. Men vad som också var lite "roligt" var att i salongen satt jag och jessica och 6 till. Jag, jessica och två vuxna satt och skrattade oss genom i stort sett hela filmen. Så ska de va!
Träffade många jag känner innan filmen när vi satt där och väntade så det var kul :)

Idag har jag vart ute med familjen och legat i massa sängar. Jag och min syster ska ha nya. Jag fastnade för en inne på Sängjätten som hette Viking Oden. Mjuk och skön! Men får se hur de blir..har ju inte vart på Ikea än och kollat! Och det måste man ju nästan. Om inte annat så för köttbullarnas skull! ;)

Göteborg och Shrek-dag! 1 september-07






Har just kommit hem efter en heldag i Göteborg med Patte, Anna, Daniel, Karin och Erik. Mamma skjutsade ner mej och Daniel till stationen vid halv elva, och när vi kom hem till Dannyboy får jag för första gången någonsin se hans kossor! Eller, det var ju inga kossor än, utan kvigor ;) Lite internskämt, men jag brukar alltid jävlas med Karin och Daniel för att  dom är bonnar och Daniel har kor. Fjantigt jag vet..men det är sånna vi är XD Tog några kort på kossorna, som förövrigt heter Krona allihio, och på Daniels gård :)  
Köpte inte någonting idag förresten. Letade efter nytt headset till min mobil men de blev aldrig nåt med de så de ska jag köpa i morrn tänkte jag. Ska ut och kolla på säng med mamma och pappa då :D När vi stod på järnvägsstationen och väntade på tåget träffade vi Vicky som också skulle till Göteborg, men inte för att jobba! Tro de eller ej, hehe.. Hon skulle åka vidare till Kungsbacka till sin farmor. Vi träffade på Michaela och My också, så vi sattt illsammans i en liten kupé under resan. När vi kommit fram till Göteborg var jag och Vicky hungriga i alla fall så vi gick och åt på en China-buffé i nordstan, och när vi var klara där tog hon pendeln te farmor och jag träffade dom andra igen :)
Är trött nu, men snart är det dags för shrek 3 med Jessica! Det ser jag fram emot ;) Hade Shrek-maraton här för mej själv igår kväll och tittade på de bägge tidigare filmerna, så nu är jag väl förberedd och taggad! Synd bara att den går på svenska och inte engelska. Blir inte riktigt samma grej då. Ska ju liksom vara Eddie Murphy som är åsnan! hehe..
Tittade på Braveheart igår kväll också förresten, och usch vilken hemsk film! Tragisk nästan hela tiden. Fast den hade ett bra budskap, mycket bra! Om alla var som William Wallace så skulle det vara en bra värld :)  

Måste komma igång och läsa den sista Harry Potter boken nu. Har försökt massa gånger men så fort jag lägger mej ner i sängen så somnar jag med huvet i boken, så jag har bara läst ungefär 20 sidor sedan i juli. Kanske borde testa att sitta och läsa? Men det är inte alls lika skönt tyvärr :/

Nej nu får jag visst gå och göra men redo för movie-time!
Hade fint! Hej!