189

Så var det helg igen.. känns som att det bara är då jag tar mej tid att skriva här. I veckan har jag verkligen försökt ta tag i mitt pluggande..matten förstår jag faktiskt lite av, tack vare att jag pluggade med Simon och Lovisa i måndags, och med Sunita i torsdags. Jag har lovat sunita att jag ska vara klar med faktadelen i rapporten till på måndag, så jag har jobbat lite med den i dag faktiskt på morronen :) Gick upp vid tio och pluggade..det var ett tag sen ska jag be att få tala om haha..om det ens har hänt förut? Jaja :)
   Efter pluggningen åkte jag och sola lite. På vägen hem mötte jag Mathias och Jenny, som bjöd hem mej på mat och tyckte att jag var alldeles för dåligt klädd, haha :) Fick tyvärr tacka nej till maten, eftersom jag behövde åka hem och duscha och äta mat hemma :/ Men det var trevligt i alla fall :)
 
Åh jag har glömt säga det viktigaste! RESAN ÄR BOKAD ;D
Den 2 augusti far vi ;) Fy vad jag längtar! Jag och Vicky i Spanien, tillsammans med Agnes och Julia.. åhh! :D Det enda som gäller nu fram te dess är ju tränatränaträna :D haha.. (och plugga såklart ;) Så gött att ha nåt att se fram emot. Det är bara 189 dagar kvar ;D

Snart ska vi äta mat, hoppas jag...min favoriträtt ;) Efter det ska jag och pappa ut och övningsköra. Imorron blir det samma visa, ungefär..  Men då ska självaste jag laga maten, vegetarisk lasagne :) Har hört att det ska vara gott. 
   Ikväll ska jag till Karin med Danny och Annie.. kanske Sunita, och igår var jag med Madde och AnnaJ hemma hos Patte. Känns kul att ha kommit närmare Madde :) 

Hade fajnt!
kram


"Fantasin är stöttepelaren i människans intellekt" ;)

Denna helgen har jag haft rätt så fullt upp, men det har vart skoj :)
I fredags var jag hemma hos Carro med Victoria. Vi gjorde en skitgod pastasallad och tittade på Sally! Jag måstemåstemåste köpa nån Dvd med dom avsnitten, vart jag nu ska hitta det. Så jäkla kul är hon, men endel vettiga grejer kan man ändå få höra trots allt :)
När jag kom hem från Carro i fredags fick jag sms av Vicky som undra om jag ville komma till henne dagen efter, lördag alltså. Och klart jag ville det!
Så igår vid tiotiden skjutsa pappa mej te Vbg, och jösses vad det blåste! En ny Gudrun hade dom varnat för. Läskigt att åka över Stallbackabron. Hos Vicky gjorde vi inte så mycket faktiskt..såg på Save the last dance och planerade våra spanien resa :D ´längtar såå! Hann självklart med att gosa lite med Pontus och Kajsa med.. Pontus har lärt sej hur man snarkar haha..så kul :P Sen så ringde Rasmus och frågade om jag och Vicky ville gå med han, Patte och Johan på bio på kvällen. Vicky kunde inte men jag åkte med. Fast innan jag träffade dom så åkte jag hem til Sunitas syster med Karin, Erik, Danny och Annie och hade lite trevligt. Åt alldeles för mkt godis och såg på film.. nån skitkonstig tecknad, den som den där låten "fuck off and die du är för ful för mej, och din morsa går för en hundring", kommer ifrån..helt sjuk  var den! :P
Vid åttatiden åkte jag till vänersborg och mötte bio-folket vid kvantum. Därifrån gick vi sen till bion och satte oss i två timmar eller va de va..Filmen va la sådär, men ja, inte jättedålig hehe :) Efter filmen blev de lite åkande hit och dit men det slutade på donken och sedan hos Johan där vi såg på parlamentet. Så jag måste nog säga att jag hade en bra dag och jag hann träffa många trevliga människor, och Vicky kändes de som de va evigheeetersen jag träffa!

Blev rätt mycket nu enbart om vad jag haft för mej hele helgen så vi får la hoppas att den som läser är oerhört intresserad av det! :) Nu ska jag försöka plugga och se träffa Sajmon en stund. Hade fint! Hejs!

Patte :)

Nu har Patte just vart här..eller när jag kollar på klockan nu så ser jag att det var 50 minuter sen! hehe.. tiden traskar på.. Var riktigt kul att hon var här, var bara en timma lite drygt, men vi fick pratat igenom mycket och det var så skönt att känna att jag har kvar henne. Man märker hur mycket man saknar folk ibland.

maskrosor

Hemma på håltimma nuoch äter mat..eller mat och mat, gorbys pirog. Känns sådär, men det är vad jag hinner idag, på grund av att jag vänt ut och in på hela mitt rum för att hitta plånboken..som till slut visade sig ligga i en väska som jag letat igenom 2 gånger tidigare.Usch vad sur jag blir! Och jag ringde massa ställen och blablabla.. men det förde något gott med sej i alla fall! Jag hittade min träningsbok som vart borta i tre veckor :P Jag börjar seriöst fundera på om dedär med att städa i ordning nån gång i veckan verkligen är en så dum idé endå?

Nu ska jag snart iväg och sola, sen tillbaka till skolan och ha KuHi och Engelska. Efter det blir det simning med Sofie :) Och efter det ska jag hem och ringa Vickan och sen ska jag träffa Patte en liten stund :)

Denna vckan har jag vart så duktig och pluggat! känns det som i alla fall..egentligen var det bara i måndags, men det känns som jag pluggat varje dag:D Men jag ska fan ändra på mej. Om jag får G på matteprovet igår så  lovar jag att ändra på mej :) haha

Och jag pratade med Oskar igår! Vi ska åka te Danmark på påsklovet när jag ska till han :D Ska bli skojigt :)

foto-mat :)

Kvällen igår blev ungefär lika trist som jag hade förutspått. Var dessutom så trött att jag somnade till Sagan om ringen-filme, hemskthemskt! För att inte somna om så satte jag på datorn en stund och chattade lite, blir alltid längre än vad jag tänkt tyvärr. Rena skiten är det! Varför kan man inte prata i telefon nu för tiden också, som vanligt folk gjorde förr liksom:P Haha..Låter som jag är hur gammal som helst och inte tänker befatta mej med den nya tekniken som kommit och förstört.

Idag har jag och StajnaP lagat mat! :) Det blidde vegetarisk pasta-sås, och spagetti. Rätt gott var det! Fast jag tröttnade lite på smaken efter ett tag tyvärr..menmen..Blev mycket över så jag lär få äta de hele veckan.
   Innan jag träffade StajnaP tog jag lite kort. Skulle möta henne borta vid kyrkogården ungefär så jag åkte en timma tidigare och utforskade Trollhättan lite, i alla fall de närmsta områdena :P Det blev mycket kallt om fingrarna skulle jag vilja meddela. Men kul var det. Ska ladda in bilderna nu i datorn och se om det blev nåt vackert eller hur det ser ut :)
   Efter våran matlagning så åkte vi hem till StajnaP och så kom Victoria och Carro dit. Vi  åt  lite fruktsallad, pratade, och sedan spelade dom lite flöjt och gitarr, men då drog jag mej hemmåt haha.. försökte plugga, och jag lyckades faktiskt hålla koncentrationen i ungefär 20 minuter..kanske 25 till och med! FramstegFramsteg.

I morron är det måndag igen och träning med Julia som gäller! Det värsta är bara att dom flyttat våran matte på tisdagarna till måndag förmiddag, så nu börjar jag skolan klockan 10.55 istället för 13.50. Känns rätt surt! Nu ska vi börja träna vid åtta.nollnoll istället för 10. Sovmorgon, YES :D fast jag får ju en timma längre sovning på tisdagmornarna i och för sej..men de kunde gott kvittat faktiskt känns de som.


-----


Tittade just på bilderna jag tog förut, inte så mycket att ha tyvärr :/ Endel gick väl an men, nja..lite besviken på mej själv.


12 januari 08

 Läskigt att skriva "08"  :P

Tidig lördag kväll har det blivit nu. Blir nog en hemmakväll med Sagan om konungens återkomst på Tv4 tror jag. Övriga dagen har jag vart i göteborg med pappa och sen övningskört, med pappa. Provade om den nya röda perran gick att ta på tåget, och de gick fint! Lite trixigt på dom stenålderssakerna, men de funka ändå så det var ju bra! :) Gick upp vid halv åtta, tog ett tåg vid nio dit, gick in på Yves Rocher och köpte en ansiktskräm, åkte hem vid elva. Kändes ju nödvändigt :P Tänkte att vi kunde ätit på BK hos Vicky, men vi ville ta ett regina-tåg hem och det gick bara vid elva och sen nästa tre..och så länge orkade jag inte vara kvar, tyvärr :/ får ta en fuöökornwhopper med morötter och loka nästa gång istället ;)

Igår var jag och simma med Sofie efter skolan, det var trevligt! Fast vi spenderade väl mesta tiden i rehab-bassängen i och för sej, men ändå :P Gick hem till Henrik när jag slutat för att Sofie var där, och då fick jag se på hennes MUS! Sofie har skaffat en vit liten mus med röda ögon:P Och jag måste nog säga att jag ändrade uppfattning lite om dom små äcklen, han va rätt söt :) Rudolf fick han heta :)


Har dåligt samvete för att jag inte pluggat på hele dan.. Jag skulle ju förändras! Har inget vettigt att skylla på heller, det är det som är det värsta.


Hej

Idag blev jag påmind om hur många saker det finns som påminner om dig. Det blir så fruktansvärt tungt i hjärtat. Och jag känner hur du bleknar mer och mer, och det gör så ont. Vill aldrig aldrig glömma, samtidigt som jag önskar att det onda bara gick över.
Har gått över ett och ett halvt år nu och ja, jag vet inte vad jag mer ska säga.. fortfarande lika oförklarligt, ofattbart och sinnesrubbande, och jag kan fortfarande stanna upp som i trans och gaah.. Vet inte varför jag skriver detta, som vanligt? Fan..
Hej

Kalajs :)

Idag har vart en lugn dag. Minns fasen inte vad jag jgorde på förmiddan? Men jag tror inte jag gjorde nåt.. Hade tänkt åka och träna med Julia men hon var upptagen så jag stannade hemma jag med.. Sen vid fyratiden i alla fall så åkte jag, Julia och Agnes till Jess, för hon fyller 18 idag :D Jag hade köpt en spar-elefant till henne, och det var ju tur för hennes spar-gris hade gått sönder nyligen! Kvinnlig intuition säger jag bara ;) Vi spelade massa singstar och så under kvällen i alla fal, och åt god tårta som hennes pappa beställt och det var Majlöv på den HAHA :D

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt.. tänkte inte sitta uppe här alltför länge idag utan se på lite tv istället. Blir bara deppig vid datorn nu för tiden. Har märkt att det går massa bra typ polis/domstols-serier på kvällarna på tvn :P

Hade fint!
/ Anna

Jaha..så länge varade det nyårslöftet!

Ett av mina löften för detta året var att inte köpa nåt godis, utan bara äta om jag är på kalas eller nåt sånt..men de sprack ju igår, den andra januari. Två gånger till och med! Först ute på överby med StinaP och sen på kvällen kom Vicky hit så köpte vi godis på jätten och lite så. 
Jag är inte så duktig jag. Återigen..självdisciplin! :) Menmen..får börja igen och vara nyttig på lördag, för i morron fyller Jessica år och då ska jag på kalas hos henne :) 18 blir ju tösen..jösses vad tiden går fort, inne på mitt artonde år! :)

Idag har jag vart och simmat. Mycket folk på badhuset. Jag tänkte att alla föräldrar hade börjat jobba nu så att de inte skulle va så mkt folk, men där hade jag allt fel! Fick gjort endel ändå men det är ju så mkt skönare om det är lite mindre folk.
På kvällen nu har jag vart hos Simon. Vi har sjungt singstar i ett antal timmar, ätit mat och sen kollat ett avsnitt på heroes :) Tog en taxi hem för det vars å förbenat kallt. En trevlig taxichoufför, då blir man glad! :)
Innan jag åkte te Simon tog jag vägen förbi Felicia så lånade hon Lotta på bråkmakargatan av mej.

Hade så bra! :)
/Annis


HAPPY new year :) trots allt

Bästa nyårsafton någonsin! Fast jag saknade Vicky såklart :/ Stackarn var sjuk..  Men jag hade en skitkul kväll faktiskt.. Fan ska aldrig låta dåliga grejer påverka hela mitt humör mer, det blir så jäkla trist då.. Låg hemma hela dagen och kände sån ångest för denna kvällen, men den blev kanon. Och jag ska aldrig mer ha dåligt självförtroende. Tror man att man är bäst och snyggast, så är man det. Så är det bara.
När jag kom hem ringde Oskar, han var inte speciellt nykter:P haha.. Sen ringde Simon och lämna ett meddelande på mobilen, han verka inte heller speciellt nykter hehe..
Åh jag hoppas att detta välmående håller i sej nu! Orkar inte vara ledsen mer :)