ännu en helg

Nu är det söndag.
Helgen har vart helt okej faktiskt. I fredags fick världens bästa Julia körkort (!) så först åkte hon, jag Vicky och Jessica till Oden och fikade och sedan spenderade hullan och jag kvällen i Bröl där vi åkte bil i två timmar för att leta efter hennes pappa och överraska honom. Åkte runt i hela dalsland kändes det som och rockade loss till Julias rockklassiker. Vi åkte i mörker, snö, regn och halka lite då och då och vi träffade på två små rådjur.
På lördagen var det högskoleprov som gällde och senare åkte jag hem till Carro och firade Earth Hour ;) Högskoleprovet gick bättre än förra gången men tyvärr inte så bra som jag hade hoppats. Har ju inte fått tillbaka resultatet än men jag spräckte nog inte 1.0 och det hade vart väldigt gött.
Idag ringde Felicia, Ebba och Carro och frågade om jag ville komma ut till dom i Kungshamn, så dit tog jag mig en tur. Vi hade riktigt mysigt där ute med mat, prat och promenad på smögenbryggan. Jättefint väder tidvis så det var härligt!

Mamma berättade häromdan att Sivbritt fått en propp i hjärnan, och när jag kom hem idag fick jag höra att hon var riktigt dålig nu. Gittan och mormor hade vart där uppe och hälsat på och vakat över natten så hade de ringt hit. Mamma funderar på att åka dit i morron kväll och avlösa dem, så jag funderar på att åka med. Blir ju inget roligt direkt men känns ändå bra. Träffade henne ganska nyss men då trodde man ju aldrig att detta skulle hända och tänkte inte så mkt på nåt när man sa hejdå. Det kom så himla plötsligt. Usch.. Hoppas verkligen att detta går bra! Det får inte sluta såhär.

Örebro

Idag var det Örebro som gällde, Vicky åkte med :) Det var en helt okej dag.. jag själv var lite för trött för att orka vara så engagerad bara känner jag tyvärr.. men vi var på seminarier för socionom- och juristprogrammet och de va intressanta. De verkar ha bra upplägg på utbildningen men otroligt fula lokaler.
   Jag och Vicky gick ut på stan innan Sunita och Fatma som stannade kvar på skolan ett tag till. Vi åt på en skitbra asiatisk snabbmats-restaurang! det borde vi verkligen skaffa till Trollhättan. Jättegott, fräscht, mycket och billig mat :) Vicky köpte en jättefin klocka som hon blev jäättenöjd med hehe..
En jobbig grej var att kartan jag skrivit ut för att vi skulle hitta snabbt och lätt inte stämde för fem öre så vi kom helt fel, fick hitta vägen själva och köra en omväg på en timma. Så jag var lite irriterad ;) MEN, jag fick köra, och jag orkade köra fyra timmar i sträck utan att känna någonting. Det är mer än vad jag klarade innan operationen. Då fick jag ont i benen efter två 2 timmar. Så det är gött :)

Nu ska jag nanna..haj!

underbart

Två Underbara Nyheter!!!

1. Jag tatuerade mig i lördags.
2. Jag ska få en till kusiiin!!!

Mamma berättade just att Mathilda och Rögurt ska ha barn i juli. Så himla roligt! Åh det kommer bli så underbart!