kompott

Söndag, söndag härliga söndag :)

Högskoleprovet var skitjobbigt och jag fick inget underbart resultat.. men det känns gött att ha gjort det. Nu vet jag hur det är. Ska köra hårt varje termin nu tills det gäller på riktigt.

Idag var jag med Simon och Sofie på Ikea. Jag köpte en lampa och än så länge verkar det vara ett riktigt bra köp! Starka lampor i, har dock bara fått i en än så länge men det ska nog bli bra! Slipper man få krupp varje gång man kommer in på mitt rum :) Utöver det köpte jag inget vettigt.. ljus, ljushållare, chips och te :P Vi köpte mina älsklings-mattor till GU också! Det var halva priset på dom! FiinaFiina! :) Justde, vi köpte ett bord också.. det passade precis in mellan våra soffor, hehe..

Igår var vi hos Karin och det var kul :) Jess hade gjort ett vääldigt långt musik-quiz så jag blev lite trött, vi åt väldigt mycket och sist men inte minst såg vi på min underbara Sally! Hittade ett avsnitt jag hade glömt bort i stort sett så det var jädrans skoj :P

Det var lite från mig och mitt underbara liv!
Hade gött!

Stora pluggar-veckan!

Så var det måndag, första dagen på veckan innan lov! Dock inte en så underbar start.. Har pluggat naturkunskap hela eftermiddagen till det satans provet på onsdag, och gjorde likadant igår.. Carro har vart mitt moraliska stöd, och igår var Stina med också. Känns bra! Vad som känns mindre bra är att jag fortfarande är helt lost och antagligen inte kommer få mer än en poäng över G, om ens det..fy fasen säger jag bara. Idag på lektionen gick läraren igenom något nytt, på dagen vi skulle repetera! Så försöker man ge konkret kritik, men vad får man för det? Jo, bortförklaringar, bortförklaringar och åter bortförklaringar.. Säger att hon måste tänka på att alla måste nå dit de vill. Men vad händer då med tröga människor som mig som inte har hjärna nog att plugga in något på en dag? Det fick jag såklart inget svar på..
    Så har jag bara Historian kvar att beklaga mig över.. Har skrivit anteckningar på 12 sidor nu, bara hälften kvar.. Jag och Stina sa att vi skulle ta hälften var, men jag kände när jag gjorde min del att det var ett väldigt bra sätt att lära sig på så jag funderar änna på att fortsätta.. men jag tror inte jag kommer hinna det om det ska vara nån nytta med det. Aja, får se hur jag känner mig i morron, om jag är för mör efter NK-plugg..

En bra nyhet har jag faktiskt trots allt, och det är att vi fick tillbaka våra första psykologiprov idag, och jag fick MVG :D GöttgöttGött säger jag! ;)

Har även lite goa planer inför helgen och lovet som kommer snaaart! Belöning på fredagen efter den stora pluggveckan blir firande av Simon och Sofie som blir myndiga :)  (bara ett problem som måste lösas mitt i allt pluggande är presenterna). På lördagen ska jag göra högskoleprovet på dagen, och sen på kvällen blir det skoj hos Karin med gamla estetgänget + Erik och Adde. Känns riktigt kul! :)

Imorron äre ANT-dag och föreläsning från 8.30-11.00 Blir nog spännande.

Turné

Turnén har börjat!
Lite trist att inte få vara med på mer än kör-delen.. men ändå helt okej :P Hade inte orkat oroa mig för om det skulle gå bra eller inte två gånger om dagen, hehe..
   Försökt plugga lite Naturkunskap med pappa idag. Gick sådär.. jag hade inte ätit på länge och blev mest förbannad när han inte kunde förklara.. Får ta tag i det i mororn igen. Fick panik när jag upptäckte igår att jag har både Historia och Naturkunskap-prov direkt efter turnén.. Fattar naaaaada i bägge ämnena.. Jäkla Håkan alltså (Historiavikare för terminen), blir galen på människan! Och NK är jag ju helt lost i, men jag ska verkligen försöka.. Läste både igår och idag så jag hoppas jag kan fortsätta i det tempot fram till vi har proven..Blir en spännande vecka!

Nu ska salong-Anna öppna!
Hade gött..
Hej


Man kan inte bromsa sig ur en uppförsbacke

Jag är rädd. Känns som att det är första gången jag är rädd på riktigt, men det är det väl inte antar jag.. Hatar sjukhus och det kommer bli ett helvete. Det roliga är bara att när Aina sa att jag kunde få göra operationen tvivlade jag inte en sekund. Orkar inte med det som det är nu, det funkar fan inte.. Fattar bara inte vart jag fick mina ord i från när jag sa att jag ville göra det. Och jag fattar inte hur jag ska våga göra det. Men, som en mycket klok vän till mig brukar säga; Man kan inte bromsa sig ur en uppförsbacke.
Det är något att tänka på.